Η ALFA INDOOR αποτελεί μέλος του ομίλου της ALFA WOOD, ενός από τους πλέον καταξιωμένους ομίλους προϊόντων ξυλείας στην Ευρώπη. Έχοντας ως όραμα την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, ενσωματώνουμε όλες τις καινοτομίες και τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να απολαμβάνει αγορές χωρίς κανέναν συμβιβασμό.

Όλα μας τα υλικά είναι πιστοποιημένα κατά το Ευρωπαϊκό πρότυπο Ε1, ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και να μην περιέχουν ουσίες επικίνδυνες για τον άνθρωπο. H προστασία του περιβάλλοντος είναι για στρατηγική μας επιλογή και εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα, από το σχεδιασμό των κτιριακών εγκαταστάσεων έως τις παραγωγικές μεθόδους. Στα 45.000τμ στεγασμένων βιομηχανικών χώρων στεγάζονται υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής τις οποίες χειρίζονται έμπειροι τεχνικοί υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων επιστημόνων.

  • Τα προϊόντα μας πρέπει να καλύπτουν τις αισθητικές επιθυμίες και τις ποιοτικές απαιτήσεις των καταναλωτών.
  • Η ποιότητα, η αισθητική και ο άριστος εξοπλισμός δεν μπορούν να είναι αποκλειστικό προνόμιο των ακριβών προϊόντων. Πρέπει να στοχεύουν στον μέσο καταναλωτή, να είναι προσιτά από τον μέσο οικογενειάρχη και τον επαγγελματία που θέλει να εξοπλίσει την επιχείρησή του.
  • Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα υψηλής αξίας σε προσιτές τιμές. Να ικανοποιούμε στον μέγιστο βαθμό την σχέση ποιότητας – τιμής (value for money
  • Οι πόρτες της ALFA INDOOR εναρμονίζονται με το design της ευρωπαϊκής αγοράς επίπλου και κουζίνας. Συγχρονίζεται με αυτά που ζητά η σύγχρονη κατοικία. Οι συνεργάτες μας που σχεδιάζουν τις επιφάνειές μας είναι οι κορυφαίοι σχεδιαστικοί οίκοι της Ευρώπης που ορίζουν παγκοσμίως το design και την εσωτερική αρχιτεκτονική των χώρων.
  • Οι επιφάνειές μας συνεργάζονται ή και ταυτίζονται με αυτές του ομίλου της ALFA WOOD ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να διαμορφώνει για τον χώρο του ένα σύνολο κατασκευών βασισμένο σε συγκεκριμένα υλικά και χρώματα.

Παραγωγή
Στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας στεγάζεται η καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής πόρτας. Εδώ παράγονται αφενός τα ενδιάμεσα στάδια του προϊόντος (κάσες, αρμοκάλυπτρα, επιφάνειες) και αφετέρου γίνεται η τελική κατασκευή των πορτών. 

Στην βιομηχανική μονάδα των Γρεβενών παράγονται τα πάνελ MDF και HDF που αποτελούν την βάση των επενδύσεων της εσωτερικής πόρτας. 

View the embedded image gallery online at:
https://alfaindoor.gr/etairia-portes-2.html#sigProId68482e04e5


Διάθεση
Τα τρία Κέντρα Διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα εξασφαλίζουν την έγκαιρη και με χαμηλό μεταφορικό κόστος παράδοση των εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα. Έτσι κάθε συνεργάτης, όπου κι αν βρίσκεται, μπορεί να παραλαμβάνει απροβλημάτιστα, αποφεύγοντας τα πολλά στάδια μεταφορτώσεων.

Ως αποτέλεσμα όλα τα προϊόντα ταξιδεύουν με ασφάλεια, ταχύτητα και οικονομία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

View the embedded image gallery online at:
https://alfaindoor.gr/etairia-portes-2.html#sigProIdb3db6ba948

 

Όσο και αν η τεχνολογία μας επιτρέπει να έχουμε αυτοματοποιήσει σε μεγάλο βαθμό πολλά από τα στάδια της παραγωγής, το ανθρώπινο χέρι, το μάτι του έμπειρου τεχνικού και η ειδική γνώση του επιστήμονα παίζουν καταλυτικό ρόλο στην αρτιότητα του προϊόντος και στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Έτσι στην ALFA INDOOR εργάζονται έμπειροι τεχνικοί που καλύπτουν όλο το φάσμα της παραγωγής, από τις πρώτες ύλες και τα ενδιάμεσα προϊόντα μέχρι το τελικό προϊόν. Ο βιομηχανικός σχεδιασμός και τα στάδια του ποιοτικού ελέγχου πραγματοποιούνται από το επιτελείο των μηχανολόγων του ομίλου AW. Τέλος οι διοικητικές λειτουργίες επιτελούνται από ανθρώπους με εξειδικευμένες σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Νέος Κατάλογος ALFA iNDOOR

Διανομή Κεντρική διάθεση

ALFAWOOD - ΒΙ. ΠΕ. Λάρισας

T. 801 700 7273

Πωλήσεις λιανικής από πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων εμπορικών συνεργατών

Γίνε Συνεργατής μας

partners

Like us