ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Το μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε. Μία πόρτα laminate που «κοιτάζει στα μάτια» τις ακριβότερες κατηγορίες και να στέκεται δίπλα τους σαν ίση προς ίσο! Η OPTIMA με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της, τα δυναμικά χρώματα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σάς δίνει πολλούς λόγους για να την προτιμήσετε.

Less is more…
Ομορφιά που αναδεικνύεται μέσα από την απλότητα! Οι γήινοι τόνοι, η super matt υφή και η πιστοποιημένη αντιχαρακτική επιφάνεια δημιουργούν μία πόρτα που, όσο την κοιτάζει κάποιος, τόσα περισσότερα πλεονεκτήματα βρίσκει! Χρωματισμοί που αντέχουν στον χρόνο και προσαρμόζονται στις περισσότερες τάσεις της διακόσμησης, βάζοντας μία πινελιά αφαιρετικής και απέριττης πολυτέλειας, κοστίζοντας λιγότερο από την υπεραξία που η PRIVILEGE  δίνει στον χώρο σας.

ΑΝΑΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Η λάκα είναι η πλέον διαχρονική και πολυτελής επιλογή για την επίπλωση του σπιτιού. Πάντα επίκαιρη, ανεξάρτητα από τις τάσεις του design. Προκλητική, στυλάτη ή σαγηνευτική, ανάλογα με την απόχρωσή της, ποτέ όμως αδιάφορη! Παίζοντας με τα χρώματα και τις αισθήσεις μπορεί ο καθένας να βρει αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην προσωπικότητά του και στο ύφος του χώρου του.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ
Η αυθεντικότητα στην κορυφαία εκδοχή της! Φυσικές επιφάνειες και χρωματισμοί που αναδεικνύουν την κομψότητα του ξύλου. Η ζεστασιά των υλικών και η φινέτσα που εκπέμπουν ζωντανεύουν τις αισθήσεις. Οι διαφορετικές υφές και η ποικιλία των χρωματισμών προσφέρουν όσες επιλογές χρειάζεστε για να ταιριάξετε την VERO στην αισθητική του χώρου σας. Η VERO είναι μία πραγματική αρχόντισσα!

Χρωματολόγιο

Δρυς Φυσικό

drys fusiko porta

Καρυδιά Αμερικής

karudia porta

ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!
Η εναλλαγή των υλικών, των χρωμάτων και των όγκων δημιουργούν πόρτες με την προσωπική σφραγίδα καθενός ξεχωριστά. Ένα ιδιαίτερο μοντέλο, με απεριόριστες δυνατότητες. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και απογειώστε την αισθητική του χώρου σας!

1001 Super Matt

Η γοητεία της σύνθεσης. Οι SUPERMATT αποχρώσεις συνδυάζονται χαρίζοντας αρμονία και easy living ατμόσφαιρα.  1001 πόρτα χρώματα

 

1002 Δρύς Φυσικό

Το αξεπaέραστο μεγαλείο της φυσικής δρυός. Νερά κάθετα και οριζόντια σε έναν μοναδικό συνδυασμό αντιθέσεων και συνθέσεων! 1002 πόρτα χρώματα

 

1003

Η διαπλοκή των υλικών! Οι γήινοι μονόχρωμοι τόνοι των super matt εναλλάσσονται με τα διακριτικά νερά της δρυός δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα προκλήσεων και αντιθέσεων! Μία πόρτα με «ισχυρή προσωπικότητα» για χώρους υψηλών αισθητικών απαιτήσεων!

1003 πόρτα εσωτερική χρώματα

Νέος Κατάλογος ALFA iNDOOR

Διανομή Κεντρική διάθεση

ALFAWOOD - ΒΙ. ΠΕ. Λάρισας

T. 801 700 7273

Πωλήσεις λιανικής από πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων εμπορικών συνεργατών

Γίνε Συνεργατής μας

partners

Like us